Inloggen

Testimonials

Felice Uiterwijk – Marketing Manager bij Fairtrade Original

In de afgelopen jaren heb ik op een aantal momenten met Mirjam samengewerkt. Ik ken Mirjam als een enthousiast, betrokken en positief persoon. Ze stelt de juiste vragen om tot de kern van de vraag te komen. En komt vervolgens altijd met een passende oplossing. Ook als het geen standaard recruitment traject is maar er wat meer maatwerk nodig is. Ze heeft kennis van zaken, een breed netwerk en is daarmee een waardevolle aanvulling op onze eigen interne recruitment skills.

Harriet Nipperus – Directeur Communicatie bij het CAK

Mirjam ken ik al jarenlang als executive search professional (en coach!) en zij onderscheidt zich op een eigen en unieke wijze in de markt. Vanuit oprechte belangstelling en betrokkenheid verdiept zij zich in de mensen en organisaties met wie zij samenwerkt. Haar aanpak is integer, persoonlijk, open en resultaatgericht. Zij is snel van begrip, denkt mee in oplossingen en beschikt over een uitstekend netwerk in het communicatieland. Het is prettig samenwerken met Mirjam en het heeft in mijn ervaring altijd geleid tot het gewenste resultaat.

Rogier Esselbrugge – Interim Senior Communicatieadviseur

Vlak nadat ik de beslissing had genomen om het interim-leven in te duiken, kwam ik in contact met Mirjam. Tijdens onze eerste kennismaking bleek gelijk dat zij meer is dan een recruiter. We hebben het weinig over werk gehad, maar elkaar beter leren kennen. Ook gaf zij mij tips en tricks mee voor het interim bestaan. Ik weet niet of er grote recruitmentbureau's meelezen, maar neem hier aub een voorbeeld aan. Ik wil geen nummer zijn of de zoveelste die wordt voorgesteld voor een vacature. Mijn eerste opdracht kreeg ik uiteindelijk ook via Mirjam. Tijdens deze opdracht nam zij geregeld contact met mij op om te kijken hoe het ging. Ook andersom was zij goed te bereiken voor mij. Het is duidelijk, bij Mirjam gaat het in eerste instantie om de persoon.

Evy Elschot – Interim Communicatie Manager

Mirjam Brantjes is een rasechte professional, maar ook nog eens een heel fijn mens. Mijn ervaring met haar is erg prettig. Zij zit goed in de arbeidsmarkt, weet waar de opdrachten zitten of komen. Daarnaast is het heel prettig dat zij naast je kwalificaties ook op basis van je persoonlijkheid kijkt of je bij een opdracht past. Dit maakt het heel persoonlijk.

Pauline Diemel – Interim Senior Communicatieadviseur

Via Mirjam heb ik de afgelopen jaren een aantal mooie interim- opdrachten mogen doen. Ik vind Mirjam een echte professional. Zij heeft een groot netwerk en kennis van de markt en daarbij heeft zij in haar aanpak oprechte aandacht voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Voor mij was Mirjam ook nog een heel fijne sparringpartner. Aanrader om met haar samen te werken!

Gea Buijs – Interim Communicatie Manager

Wat Mirjam onderscheidt is haar persoonlijke aandacht. Bij haar ben je als interimmer geen nummer, geen cv in de kaartenbak. Mirjam kent al haar kandidaten persoonlijk en weet hoe het communicatie-vak werkt. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken.

Stephan Vollenbroek - Senior Beleidsadviseur Communicatie bij Pensioenfonds ABP

Nadat ik de beslissing had genomen om mij op de thesisafronding van mijn masterstudie te storten, kwam ik in contact met Mirjam. Tijdens onze kennismaking had ik snel een persoonlijke klik en voelde ik direct dat Mirjam op zoek was naar ‘de mens achter de professional’ en mijn persoonlijke drijfveren. Ze wilde mij écht beter leren kennen als persoon voordat we het over de vacature hadden waarin ik geïnteresseerd was. Natuurlijk is het fijn dat het kwartje - na een zorgvuldig door haar begeleid traject - uiteindelijk mijn kant op viel. Ik vond het sollictatietraject professioneel, empathisch en plezierig. Ook nu ik alweer drie jaar met veel plezier mijn huidige functie vervul houden we periodiek contact en blijft ze oprecht geïnteresseerd in ‘de mens achter de professional’. De stap van Mirjam om haar vakgebied te verbreden naar (loopbaan-) coaching is met haar nuchtere, daadkrachtige en zorgvuldige aanpak dan ook een hele logische en juich ik toe. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Monique Brouwer - Interim Senior Communicatieadviseur

Wat Mirjam mij bracht:

Ik begon als zelfstandig ondernemer vanuit een verlangen nog meer doen wat er bij mij past en dit ook vorm te geven. Maar hoe dan? Mijn eerste klus als zzp'er startte tijdens de lockdown en na de eerste paar maanden ontstond mijn onrust en startten de coachgesprekken tussen Mirjam en mij. Het was echt een cadeautje, de rustpunten in mijn drukke bestaan met echt tijd voor mijzelf. Mirjam hielp mij scherp te krijgen wie ik ben als professional en wat ik een opdrachtgever breng, en bovenal wat ik zoek in mijn werk, wat ik zelf nodig had op dat moment en wat mij gelukkig maakt. Dit inzicht bracht mij tot rust en leidde er toe dat ik een nieuwe opdracht creëerde bij dezelfde opdrachtgever, die nog meer bij mij past. En nu een half jaar later heb ik dat weer kunnen doen. Ik gun deze verhelderende coachgesprekken bij Mirjam iedere (startende) zzp'er.

Manon Wurfbain-Kievit - communicatieprofessional Maankracht Communicatie

Ik heb Mirjam leren kennen in 2018 tijdens een persoonlijk gesprek. Wat mij gelijk opviel was dat Mirjam ervaren en rustig overkomt. Ze heeft echt kennis van het vak en weet daardoor de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Zo ook bij mij. Mirjam heeft mij in 2018 voorgesteld aan het Nationaal MS Fonds waar ik een hele mooie opdracht heb uit mogen voeren. Sinds die tijd hebben we zo af en toe contact om elkaar op de hoogte te houden, bij Mirjam ben je zeker geen nummer maar gewoon een mens en dat vind ik heel prettig!