Inloggen

Vaste banen en interim-opdrachten

Voor professionals in corporate communicatie, woordvoering , verandercommunicatie, public relations, marketingcommunicatie, content management en marketing.

Interessant voor jou?

Mirjam Brantjes is er voor professionals met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in communicatie en/of marketing. Ik bemiddel bij banen en opdrachten voor specialisten, managers en directieleden, in diverse branches in het bedrijfsleven en bij (semi-) overheidsorganisaties. Niet alle vacatures zijn zichtbaar op mijn website. Sommige vacatures lenen zich daar minder voor of zijn te vertrouwelijk van aard. Interim-opdrachten zijn meestal niet zichtbaar op mijn website.

Voor meer informatie over overige vacatures, interim- opdrachten of indien je van gedachte wilt wisselen over een nieuwe baan of interim- opdracht, bel of mail gerust: 06-34202446mirjam@mirjambrantjes.nl.

Om je een indruk te geven, de volgende vacatures en interim-opdrachten heb ik de afgelopen tijd met succes vervuld: Teammanager communicatie, senior communicatieadviseur, woordvoerder, reputatiemanager, manager externe communicatie, senior adviseur verandercommunicatie, marketingcommunicatie manager, communicatieadviseur, corporate communicatiemanager en een content marketing manager.

Coaching

Vind je door mijn bemiddeling een nieuwe baan of interim-opdracht? Dan maakt een door mij persoonlijk begeleid coachtraject van 3 sessies onderdeel uit van de samenwerking. Op deze manier ondersteun ik je om jouw talenten en kwaliteiten in te zetten en jouw valkuilen te herkennen om een zo goed mogelijke start te maken in jouw nieuwe werkomgeving. Hiervoor worden geen extra kosten berekend aan jou of aan de opdrachtgever.

Ook indien je niet door mij bent bemiddeld naar een baan of opdracht, kun je mij benaderen voor een coachtraject. Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 06-34202446, mirjam@mirjambrantjes.nl.

 

Coaching