Inloggen

Voor opdrachtgevers in communicatie & marketing

Heeft u een vacature of interim-opdracht beschikbaar voor een adviseur, specialist, manager of directeur in Corporate Communicatie, Woordvoering, Verandercommunicatie, Public Relations, Marketingcommunicatie, Content Management of Marketing?

Vindt u het lastig om deze vacature of interim-opdracht te vervullen?

En kunt u ondersteuning gebruiken om een goed bij uw organisatie passende kandidaat te vinden? Dan is uitbesteding van de procedure aan een gespecialiseerde executive search professional met jarenlange succesvolle ervaring in het bemiddelen van banen en opdrachten in communicatie en marketing een verstandig idee. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking: 06-34202446 of mirjam@mirjambrantjes.nl.

De afgelopen tijd heb ik de volgende vacatures en interim-opdrachten met succes vervuld: Teammanager communicatie, senior communicatieadviseur, woordvoerder, reputatiemanager, manager externe communicatie, senior adviseur verandercommunicatie, marketingcommunicatie manager, communicatieadviseur, corporate communicatie manager en een content marketing manager.

 

Wat Mirjam Brantjes voor u kan betekenen:

  • Het hele executive of interim search traject uit handen nemen. Daarbij wordt het beste resultaat behaald wanneer we in goede overeenstemming en toewijding met elkaar samenwerken. 
  • Oplossingsgericht meedenken en adviseren over de ideale achtergrond van een professional voor een vacature of interim- opdracht, over het opstellen van een goede profieltekst en over het executive search traject.
  • U in contact brengen met ervaren communicatie en marketing professionals. Ruim 20 jaar ben ik actief in het bemiddelen van communicatie en marketing professionals. Veel van hen ken ik al jaren, en ik onderhoud het contact. Daarnaast kom ik dagelijks in contact met nieuwe professionals. 
  • Persoonlijk screenen van professionals op vakkennis, onderzoeken van kernkwaliteiten en drijfveren.
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het traject.
  • Heldere en eerlijke communicatie en feedback voor, tijdens en na bemiddeling van de professional.
  • Een door mij persoonlijk begeleid coach traject van 3 sessies voor de door mij bemiddelde professional. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Ik bied dit aan omdat ik het belangrijk vind de professional een zo goed mogelijke start bij uw organisatie te geven. We onderzoeken hoe zij/hij talenten en kwaliteiten optimaal kan inzetten en haar/zijn valkuilen kan herkennen.

Heeft u interesse in een coach traject buiten de executive search samenwerking om, neem dan contact op om mogelijkheden te bespreken.

 

Coaching