Inloggen

Over Mirjam Brantjes

In 2010 ben ik gestart met mijn executive search bureau voor communicatie & marketing professionals. Met trots en plezier kijk ik terug op de eerste jaren, ik heb heel wat mensen blij kunnen maken met een nieuwe baan, interim- opdracht of nieuwe collega.

Executive search & coaching

Sinds 1997 ben ik werkzaam in arbeidsbemiddeling en sinds 2002 ben ik werkzaam voor de vakgebieden communicatie en marketing. Met Mirjam Brantjes - executive search & coaching kies ik er bewust voor om als specialist te werken. Hierdoor is mijn werkwijze persoonlijk en ik voel me zeer betrokken bij de mensen met wie ik samenwerk. 

In 2020 heb ik de post HBO opleiding loopbaancoach & coach voor persoonlijke ontwikkeling bij Annet Brinkhuis Opleidingen afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd om mijn relaties nog beter te ondersteunen. Niet alleen bij het zoeken naar de ideale baan, de mooiste opdracht of de beste nieuwe collega, maar ook bij vraagstukken en keuzes die meer tijd en onderzoek nodig hebben. Deze uitbreiding van mijn dienstverlening als coach ervaar ik als een waardevolle aanvulling op mijn bestaande werkzaamheden als executive search specialist.