Inloggen

Coaching

Ontdek jouw talenten, kwaliteiten, drijfveren, waarden, dromen en ambities. Mijn aanpak als coach is nuchter, daadkrachtig en zorgvuldig.

Herkenbare vragen?

  • Ga je graag met meer plezier naar je werk en droom je van een baan die perfect bij je past en je gelukkig maakt? Heb je nog geen idee wat voor baan dit is en waar je deze kunt vinden?
  • Ben je net gestart in een nieuwe baan of interim-opdracht en wil je jouw talenten en kwaliteiten inzetten en jouw valkuilen herkennen om een zo goed mogelijke start te maken?
  • Ambieer je te starten als ondernemer en wil je onderzoeken of het ondernemerschap bij je past? Ben je recent gestart als ondernemer en heb je behoefte aan ondersteuning in deze opstartfase? Of ben je al jarenlang ondernemer en wil je onderzoeken of je nog op de voor jou goede weg zit? 

Als (loopbaan-) coach en ervaren ondernemer ondersteun ik je graag bij bovenstaande vragen.

Wat je kunt verwachten van een coachtraject

Tijdens jouw coachtraject breng je in kaart wat jouw talenten, kwaliteiten, drijfveren, waarden, dromen en ambities zijn. Ook besteed je aandacht aan jouw belemmeringen en valkuilen. Zo krijg je inzicht in wat jou drijft en tegenhoudt bij het maken van belangrijke keuzes. Als coach ondersteun ik je hierbij door het stellen van vragen en door het doen van bij jou passende oefeningen. Het is mijn doel om jou te laten ontdekken wat je echt wilt en kunt om zo te komen tot een voor jou realiseerbaar actie- en ontwikkelplan. Mijn aanpak als coach is nuchter, daadkrachtig en zorgvuldig. Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 3 tot 6 sessies van 1,5 uur, afhankelijk van jouw vraag.

De coach afspraken vinden plaats in Amsterdam of Zoetermeer, in een rustige en vertrouwelijke omgeving. Het is ook mogelijk om (een deel) van de afspraken online te laten plaatsvinden.

Ontvang je graag meer informatie over mijn aanpak als coach? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Door Mirjam Brantjes bemiddeld naar een nieuwe baan of interim opdracht? Dan maakt een door Mirjam persoonlijk begeleid coach traject van 3 sessies onderdeel uit van de samenwerking.

06-34202446
mirjam@mirjambrantjes.nl